2014

UNA IPA AMB MOLTA TREMPERA

La nostra forma de viure, gaudir i sentir una Indian Pale Ale (IPA), segur que capaç de despertar els herois combatents de la defensa de la Barcelona de 1714.
Per uns una cervesa més amarga, per alters molt afruitada o cítrica, per tots una cervesa que no deixa indiferent i sorprèn al més neòfit cerveser.

En Toni Romero, Xef del Restaurant, “El Racó d’en Cesc” (Barcelona) va proposar el seu maridatge amb Ou escumat de guatlla amb crema cuixent, i maridatge amb un postre: llesca amb ou i salsa de toffe amb gelat a la baia d'Ancho.

Nota de tast

Les IPAs són cerveses on el gran protagonista és el llúpol, que aporta els dos grans caràcters d’aquestes: amargor i aroma.

La nostra primera cervesa és aquesta IPA i, com a tal, té una amargor considerable, molt ben integrada en la cervesa, esdevenint notable però no agressiva.

Les aromes predominants són cítriques i de fruites tropicals, provinents principalment dels llúpols Citra i Amarillo respectivament, i són intenses.

Els sabors florals i tropicals, sobretot préssec, mango i aranja, arrodoneixen la cervesa i li aporten un toc de dolçor, que rebaixa i compensa la sensació d’amargor.


Estil: American Indian Pale Ale

ALC. VOL.: 6,8 %
IBU’S: 70
COLOR: Rossa
MALTES: Pale, torrefactes
LLÚPOLS: Columbus, amarillo, citra
LLEVAT: Ale