JORNAL

UNA CERVESA NEGRA SORPRENENT

Singular i innovadora però amb una base sòlida de cervesa tradicional com és una Mild Negra anglesa, tota una sorpresa!
Una nova cervesa negra que trencarà motllos! Una negra però diferent a totes les alters per la seva lleugeresa, de baix contingut alcohòlic, refrescant que contrasta amb el seu fort caràcter a torrefactes de cafè i xocolata.
És una beguda que t’acompanyarà perfectament per a qualsevol moment del dia: menjant, descansant, llegint, conversant, fins hi tot després d’un bon exercici.

Nota de tast

La nostra segona cervesa és aquesta Jornal. La intenció és donar a conèixer un vell estil anglès que no és comú encara a casa nostra, la Mild. Les Mild són un tipus de cerveses que tenen en comú el ser suaus, en tots els sentits: poca graduació alcohòlica, poca amargor, baixa densitat en boca...

La nostra Mild Black incorpora, a la suavitat i senzillesa de les Mild, maltes torrades, que li confereixen caràcter i un cert grau de complexitat aportant sabors i aromes torrefactes, proporcionats principalment per la malta Brown. Aquesta li confereix les aromes predominants, que són de cafè, i també el mateix sabor de cafè, completat amb notes de xocolata provinents de la malta Xocolat.


Estil: Mild Black

ALC. VOL.: 4,0 %
IBU’S: 30
COLOR: Negra
MALTES: Pale, brown, xocolat, crystal
LLÚPOLS: Nugget
LLEVAT: Ale