Rondes

India Pale Ale

Nota de tast

Ens encanten els aromes florals. A molt de nosaltres, els cervesers, aquests aromes intensos dels llúpols, ens han ajudat a introduir-nos al món de la cervesa artesana, fins al punt de dedicarnos-hi professionalment. Pero si bé ens agraden els aromes, encara ens agraden mes els sabors que transmeten.

En els estils tradicionals, la session IPA es va introduir per tal de fer les delicies d'aquells consumidors que ho volien tot: aroma, amargor, malta i poca graduació alcohòlica, per tal de poder fer una "session" de cerveses amb els amics i poder beure varies RONDES sense emborratxar-se en excès.

És d'aqui que prenem el nom de la nostra Session Ipa com a RONDES, que et permetrà gaudir d'una gran cervesa, lleugera, llupolada, amb sabor i amb la graduació justa i adient per passar una bona estona gaudint dels amics,de la conversa i de la cervesa.

Un clàssic és maridar la cervesa amb una hamburguesa o una pizza, però hi podem trobar una gran àmplia gama d'aliments que i combinaran a la perfecció.


Estil: India Pale Ale

ALC. VOL.: 3,8 %
IBU’S: 42
COLOR: Avellana
MALTES: Pale, Cararye
LLÚPOLS: Nugget, Simcoe, Chinook
LLEVAT: Ale